Andrea is de sporter van de maand januari 2023 geworden.
Andrea is de sporter van de maand januari 2023 geworden. (Foto: aangeleverd)

Sporter van de maand januari: Andrea

GROOTEBROEK / ENKHUIZEN - Andrea van der Meer uit Grootebroek mag als eerste in het nieuwe jaar de vlag van gymnastiekvereniging Vek-Wik een maand lang laten wapperen bij haar thuis. Zij is sporter van de maand januari geworden. Een knappe prestatie.

Sporten met een glimlach

Andrea is nog niet zo lang lid van de Special Gym groep bij Vek-Wik, maar doet het al erg goed. Niet zo vreemd, want ze is een sportvrouw in hart en nieren. Eerder was zij ook met voetballen, handballen en tennissen een topper. Iedereen bij Vek-Wik mag haar graag want ze doet met alles vol enthousiasme mee. En altijd met een heerlijke glimlach op haar gezicht.

Gymzaal

Er wordt elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur gesport in de gymzaal van De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Sinds kort is er een extra uur Special Gym (sporten met een verstandelijke beperking) op de woensdagmiddag van 16:45 tot 17:45 uur. Kom ook eens kijken. Als je wilt, mag je ook direct meedoen. 

Proefles

Sporten en plezier maken. Wat wil je nog meer? De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen is welkom.

Special Gym

Bij Special Gym worden diverse sporten en spellen vol enthousiasme en plezier gedaan. Basketbal, bal gooien, dansen, hockey, apenkooien, boksen, fitness oefeningen, hardlopen, oefeningen met de gymringen, etc. Niets moet, (bijna) alles mag. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau. Tijdens elke les worden er als het even kan nieuwe uitdagingen aangegaan. Steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik sluiten zich aan bij Special Gym. Iedereen uit West-Friesland kan zich bij Vek-Wik aanmelden voor deze unieke tak van sport. Vek-Wik geeft ook nog op de woensdagmiddag lesuren voor mensen met een fysieke en/of visuele beperking.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met Hans de Vries: sportmetbeperking@vekwik.nl of telefonisch via 06 - 83 20 52 70.

Afbeelding