Leer je puber beter kennen tijdens de lezing op het Martinuscollege.
Leer je puber beter kennen tijdens de lezing op het Martinuscollege. (Foto: aangeleverd)

Pubers op de bank? Leer ze beter kennen

GROOTEBROEK - Ouders met pubers in huis zullen het misschien herkennen: lege ijskasten, een soms zuchtend kind op de bank en huiswerk wat al gamend gemaakt wordt. Hoe hou je het als ouder een beetje leuk thuis en hoe kun je een puber beter leren kennen? Op woensdag 25 januari vertellen Martine de Vente en Saskia Smith van www.tishiergeenhotel.nl hierover op het Martinuscollege in Grootebroek. Iedereen met interesse is welkom.

Lezing op woensdag 25 januari

Elk jaar organiseert de oudervereniging van het Martinuscollege een thema-avond met een interessant onderwerp voor ouders en verzorgers van kinderen in de middelbare schoolleeftijd. Dit jaar is dat een informatieve en interactieve lezing, inclusief de 'Grote Puber Quiz' door de oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl. "Elke ouder met pubers in huis ervaart waarschijnlijk wel eens pubergedrag", zegt Eugenie Ligthart, lid van de oudervereniging. 


"De lezing van Martine de Vente en Saskia Smith is zeker niet bedoeld om ouders te vertellen hoe ze moeten opvoeden, maar ze laten ons zien hoe je je puber én jezelf zonder al te veel kleerscheuren en met een beetje humor door de puberteit heen loodst."

Aanwezig zijn?

De lezing is woensdag 25 januari om 19:30 uur en is rond 20:45 uur afgelopen. Inloop is vanaf 19:00 uur. Ouders van leerlingen van het Martinuscollege zijn al uitgenodigd, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. 


Wilt u ook langskomen? Dat kan door u aan te melden via een link op de website van de school: www.martinuscollege.nl.