Lida en Jan Kooijman en hun team van www.fietsjesvoorminima.nl werden verrast met een cheque van 322,56 euro.
Lida en Jan Kooijman en hun team van www.fietsjesvoorminima.nl werden verrast met een cheque van 322,56 euro. (Foto: aangeleverd)

Statiegeldactie voor Fietsjes Voor Minima

HOORN - Lida en Jan Kooijman en hun team van www.fietsjesvoorminima.nl zijn vrijdag 12 mei verrast met een prachtige cheque van 322,56 euro. Klanten van de Jumbo Monique in Zwaagdijk konden van 15 maart tot en met 5 mei hun statiegeld doneren aan de stichting Gratis Fietsjes Actie Voor Minima. En dat leverde dus een mooi bedrag op. 

'Blij verrast met dit mooie bedrag'

Jan Kooijman mailde een tijdje geleden de supermarkt in Zwaagdijk met de vraag of zij voor de stichting een statiegeldactie wilden houden. "We kregen een mooie mail terug van administratief medewerkster Esther Wiebering waarin ze vertelde dat ze dat graag voor ons wilden doen. Wij zijn ontzettend blij en verrast met het mooie bedrag dat de actie heeft opgeleverd. Grandioos! Met dit geld kunnen wij onderdelen kopen voor de fietsen die wij weggeven aan kinderen en volwassenen die een aanvraag bij ons doen. Wij willen alle klanten van de Jumbo Monique in Zwaagdijk bedanken en een ook een speciale dank voor Esther Wiebering. Zonder haar hulp was dit allemaal nooit gelukt."

Fietsen en onderdelen welkom

Vanaf april 2021 tot en met de dag van vandaag heeft Gratis Fietsjes Actie Voor Minima al bijna 1840 fietsen gratis weggegeven. Heb je thuis nog een fiets staan waar je niks meer mee doet? Doneer deze dan aan de stichting! 

Kijk voor meer informatie op www.fietsjesvoorminima.nl .