Speeltuin Kindervreugde.
Speeltuin Kindervreugde. (Foto: archief)

Ledenjaarvergadering Speeltuin Kindervreugde

Verenigingen

ENKHUIZEN - Speeltuinvereniging Kindervreugde uit Enkhuizen houdt vrijdag 24 maart haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in het Hertenkamp aan het Wilhelminaplantsoen. Alle leden en donateurs zijn welkom om vanaf 20:00 uur de vergadering bij te wonen. 

Na het aftreden van voorzitter Paul Botman begin vorig jaar heeft vice-voorzitter Aron Hooijman het afgelopen seizoen zijn taken waargenomen. Inmiddels heeft het bestuur een goede kandidaat gevonden in de persoon van Hans Metten, geboren en getogen in Enkhuizen. Hij heeft zich verkiesbaar gesteld als voorzitter. Alle leden van de vereniging hebben stemrecht en kunnen zich mengen in de besluitvorming van onder andere de hoogte van de contributie, de entreegelden en andere onderwerpen die aan bod komen tijdens de vergadering. Het bestuur stelt dan ook de aanwezigheid van de leden erg op prijs.

Informatie

Na de vergadering is er tijd voor een drankje en een hapje. De speeltuin gaat weer open op 1 april en blijft geopend tot 1 november. Het Taarten-Tuinfeest vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september.