Mannenkoor Stuurloos komt naar Hoogkarspel.
Mannenkoor Stuurloos komt naar Hoogkarspel. (Foto: aangeleverd)

Concert Mannenkoor Stuurloos

HOOGKARSPEL - Na een tweetal eerdere optredens in Hoogkarspel, een aantal jaren geleden komt mannenkoor Stuurloos op zondagmiddag 19 maart weer naar Hoogkarspel. Om 15:00 uur zullen de eerste klanken te horen zijn in de Protestante Kerk aan het Raadhuisplein in Hoogkarspel. De zaal gaat open om 14:30 uur.

Mannenkoor Stuurloos is een koor uit Wognum en bestaat inmiddels 20 jaar. Het koor bestaat op dit moment uit 30 zangers en wordt ondersteund door een combo van vier muzikanten. Het combo bestaat uit twee gitaristen en een percussionist. De muzikale leiding ligt in handen van Ed Goedhart. Hij is de vierde muzikant, ondersteunt het koor op accordeon en is ook verantwoordelijk voor de muziekkeuze en arrangementen. Het repertoire van het koor is zeer divers. Er wordt gezongen in verschillende talen. Van een Iers volkslied tot een Nederlandse ballade. Er wordt bijna altijd afgesloten met een eigen ode aan West Friesland.

Informatie 

Kaarten zijn via de mail te reserveren. Aan de kassa zullen de laatste beschikbare kaarten worden verkocht. De entreekosten zijn 11,- euro bij reservering vooraf ( inclusief een consumptie) en 12,50 euro aan de kassa. Reserveren kan door een mail te sturen naar: stuurloos@quicknet.nl.