Naomi is de sporter van de maand maart geworden bij Vek-Wik.
Naomi is de sporter van de maand maart geworden bij Vek-Wik. (Foto: aangeleverd)

Sporter van de maand bij Vek-Wik

ENKHUIZEN - Naomi (16) is vanaf dag één lid van Special Sporten (sporten met een verstandelijke beperking) bij Vek-Wik. Zij is de terechte winnares geworden van sporter van maart geworden. Zij mag een maand lang de Vek-Wik vlag bij haar thuis laten wapperen.

Naomi Roosendaal is sporter van de maand maart geworden

Sporten kan Naomi als de beste, want naast het beoefenen van allerlei sporten en spellen bij Special Sporten, zit deze jongedame ook nog op zwemmen en heeft ze het A, B en C diploma. Ze is gek op haar grote zus Simonida, die les geeft bij Special Sporten.

Special Sporten

Bij Special Sporten worden diverse sporten en spellen vol enthousiasme en plezier gedaan. Basketbal, dansen, hockey, apenkooien, boksen, fitness oefeningen, hardlopen, etc. Niets moet, (bijna) alles mag. Iedereen sport op zijn/haar eigen niveau. Tijdens elke les worden er als het even kan nieuwe uitdagingen aangegaan.

Lessen

Elke maandagavond van 19:00 tot 20:00 uur wordt er gesport in de gymzaal van wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. Sinds kort is er een extra uur Special Sporten op de woensdagmiddag van 16:45 tot 17:45 uur. Kom ook eens kijken. Je mag ook direct meedoen. Ouders mogen desgewenst altijd de gehele les bijwonen. De eerste twee proeflessen zijn gratis. Iedereen (alle leeftijden) is van harte welkom. Vek-Wik geeft ook nog op de woensdagmiddag sporten/bewegen voor mensen met een lichamelijke en/of visuele beperking.

Aanmelden

Steeds meer sportievelingen uit Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel, Venhuizen, Medemblik en Hoorn sluiten zich aan bij het sporten met een beperking bij Vek-Wik. Neem voor meer info contact op met Hans de Vries, sportmetbeperking@vekwik.nl / 06 - 83 20 52 70

Afbeelding