Ingezonden

Wat denkt u wat er gebeurt als er nog meer munitie, wapens en misschien zelfs soldaten naar Oekraïne gaan? Wordt er dan een oorlog beëindigt? Of wordt het juist in stand gehouden.

EU-landen staan eigen munitie af

Wat gebeurt er met munitie? Daar wordt onnoemelijk veel leed mee berokkend, is altijd al zo geweest en dat geld nu ook. Oorlog, doodmaken of lichamelijk en/of geestelijk letsel berokkenen is nog nooit iemand beter van geworden.

Ook diegenen die de wapens ten hand nemen en het wel zelf overleven, maar slachtoffer(s) maken doen hunzelf meer leed aan dan velen in de gaten hebben.

Oorlog voeren komt voort uit Angst, Macht, Hebzucht en Onwetendheid. Ik vind het niet goed dat Poetin naar de wapens heeft gegrepen. Wel is het belangrijk dat we beter de achtergronden weten. En dan niet wat alleen in de mainstream wordt vermeld. Ik hoor ook andere berichten welke niet vermeld worden.

Wapenindustrie

Dan is er nog de wapenindustrie. Daar wordt miljarden aan verdient en hoe zou het zijn voor een land zoals Amerika en andere landen als die industrie in elkaar stort?

Met munitie breekt men alleen maar af. Kijk hoe alles vernietigd wordt. Kijk hoeveel ontheemden er zijn. Kijk hoeveel mensen de dood ingejaagd worden.

'Ieder mens is zelf verantwoordelijk'

Toch is ieder mens ZELF verantwoordelijk. Zowel de machthebbers, de mensen van de regeringen, de industrie, de soldaten zelf.

Maar ook wij, ja wij die gewoon thuis zitten, met onze woorden en gedachten wat we uitzenden. Dat is ook energie wat u de ether inzendt.

Laten we bewust zijn van onze gedachten en intenties.

'Een mooiere wereld opbouwen'

Laten we denken en handelen in opbouwende dingen en zo helpen een mooie wereld te bouwen.

Vanuit mijn Hart geef stuur ik u Liefde, Licht en een Witte Roos en zend het over de aarde.

Ik hoop dat u met mij meedoet, zodat er een liefdevolle energie gaat stromen.

Wees niet bevreesd, sta in uw Kracht en Licht en heb Vertrouwen.

Reacties naar Tine Westra, Alb. Van Beierenstraat 80, 1718 XK Hoogwoud.