Creatief op welk vlak dan ook? Geef je op voor de talentenshow/
Creatief op welk vlak dan ook? Geef je op voor de talentenshow/ (Foto: aangeleverd)

Talentenshow voor creatieve Koggenlanders. Opgave voor 15 maart

Algemeen

In de Hensbroeker kerk gebeurt er in april iets nieuws. Een talentenshow! Geef je op! Voor alle creatieve Koggenlanders, jong en oud.

Wil je iets laten zien? Tekeningen, schilderijen, foto’s? Iets demonsteren? Heb je zelf iets verzonnen, zelf iets in elkaar geknutseld? Iets showen? Je eigen kleding? Iets laten horen? Zingen? Muziek maken? Een eigen verhaal voorlezen? Laat het weten.

De eerste editie van de Talentenshow is op zaterdag 15 april, begint om 19.30 uur en is bedoeld voor alle inwoners uit de gemeente Koggenland. Het evenement is een initiatief van Stichting Vrienden Hensbroeker Kerk. De stichting is sinds eind 2019 eigenaar van het monumentale gebouw uit 1658.

Jong en oud, iedereen kan meedoen aan de Talentenshow. Alleen, met z’n tweeën, met een groepje. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? Laat je horen, laat je zien, en laat een ander genieten.

Bij voldoende deelname wordt er een gevarieerd avondprogramma samengesteld. Eenieder komt om de beurt aan bod en krijgt in een kort interview de kans er iets over te vertellen.

Creatieve Koggenlanders, doe jezelf maar vooral anderen een plezier! 

Opgeven kan tot en met 15 maart bij Lia Smal, secretaris van Stichting Vrienden Hensbroeker Kerk: LiaSmal@hotmail.nl. 

Vragen? Bel Ed Dekker, voorzitter van de stichting, 06-13777445. Zie ook de Facebookpagina van de Hensbroeker Kerk en www.hensbroekerkerk.nl