Afbeelding
(Foto: )

Verhalenkring in Woudrust

MEDEMBLIK - MEE & de Wering en WonenPlus verzorgen dinsdag 7 maart een verhalenkring in activiteitencentrum Woudrust, aan Woudrust 13 in Oostwoud. Zet vervolgdata 21 maart, 4 en 18 april, 2, 16 en 30 mei en 6 juni ook gelijk in de agenda.

Het worden gezellige, ontspannende, informatieve en bijzondere momenten. De acht bijeenkomsten vinden plaats van 10.00 tot 12.00 uur en diverse thema's komen aan bod: 

beroep: vertel erover en heeft u een voorwerp daarvan in huis? Neem het mee;

hobby: waar bent u mee bezig? Laat het zien;

reizen: waar bent u geweest en vertel erover;

favoriete snoepje of koekje, anderen laten proeven;

mooiste boek of film: vertel waarom het u deze koos;

een vreemd voorwerp in of om uw huis. Verras elkaar met het verhaal erbij;

woonomgeving waar u woont of woonde. De afsluitingsochtend wordt samen ingevuld.


De verhalenkring zorgt ervoor dat mensen de tijd krijgen om te vertellen wat hen bezighoudt en dat groepsgenoten geraakt en gestimuleerd worden om naar een andere hobby of boek te kijken. Maar niets moet, dat staat voorop. Voor mensen die wat vergeetachtig zijn of worden, zijn deze ochtenden een moment om weer in hun kracht te zijn, want de thema’s gaan over vroeger en nu.

Koffie of thee met een koekje is voor eigen rekening. Wie vervoer nodig heeft, kan abonnee worden van WonenPlus en voor een klein bedrag gehaald en gebracht worden. Bel 0229-582581 bereikbaar vanaf 09.30 tot 11.00 uur elke dag, behalve in het weekend. Daar kan iedereen zich ook aanmelden voor de verhalenkring.