De leden van Baloney Celtic Music.
De leden van Baloney Celtic Music. (Foto: aangeleverd)

Folkmuziek met Baloney Celtic Music in Berkhouterkerk

KOGGENLAND - De traditionele liedjes en ballads die worden gebracht door Baloney Celtic Music gaan over een tal van onderwerpen, waarin met name de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. De liedjes worden afgewisseld met instrumentale muziek, waaronder jigs, reels waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten.

Elk lid van de groep, levert zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage: Ben Dijkhuis zingt en speelt folkgitaar, Spaanse gitaar en mandoline; Ionika Aalders zingt eveneens en speelt op de low- & penny whistle en trekzak; Jantine Leeflang speelt whistles, fiddle en folkgitaar en zingt daarbij; Saskia Assink speelt op de trekzak, bodhrán, gitaar en draagt ook bij aan de zang.

Iedereen is van harte welkom om het concert 19 februari bij te wonen in de Berkhouterkerk, Kerkebuurt 172 in Berkhout, aanvang 15.00 uur. De toegang bedraagt 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar  binnen.

Baloney Celtic Music wil meer jongeren enthousiast maken voor folkmuziek en geeft daarom een speciale korting voor de jeugd van 12 tot 18 jaar door slechts 5 euro entree te vragen. Reserveer tijdig via baloney@planet.nl of 0227-548078.  www.baloney.nl