De spelers van het stuk 'Lift'.
De spelers van het stuk 'Lift'. Foto: Dick Stolwijk

Theatergroep Kortsluiting 2.0 speelt ‘Lift’ in Het Pakhuis in Hoorn

Algemeen

HOORN - Theatergroep Kortsluiting 2.0 speelt zaterdag 25 en zondag 26 maart het stuk ‘Lift’ in Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21 in Hoorn. Het is een stuk waar de spelers hun hele hebben en houwen in hebben gestopt om de rollen te ontleden en ook om het uiteindelijk op een begrijpelijke manier over te brengen naar het publiek.

In 2017 werd Theatergroep Kortsluiting 2.0 opgericht. Vier spelers met dezelfde droom en ambitie: zich met plezier en passie blijven ontwikkelen en amateurtoneel naar een hoger niveau brengen. Zij hopen in de theaters op schrijnende en hilarische wijze het geploeter van gewone mensen te tonen en in te zoomen op herkenbaar leed.

Theatergroep Kortsluiting 2.0 is dit jaar een grote uitdaging aangegaan. Zij spelen dit jaar een stuk dat uit de pen van Annemarie de Gee is ontsproten in 2012 en dat nog nooit eerder gespeeld is. Het gaat over de teloorgang van de beschaving, mensen die eerst nog gezellig keuvelen over hun vakantie, uiteindelijk terechtkomen in een wereld waar ze eigenlijk niet willen zijn. Dit alles vindt plaats in een lift. ‘Lift’ laat zien wat er gebeurt als het laatste stukje beschaving wegvalt.

De voorstelling op zaterdag begint om 20.30 uur, die op zondag om 14.30 uur. Reserveren: www.pakhuishoorn.nl .