Choreografie instuderen voor de taptoeshow.
Choreografie instuderen voor de taptoeshow. Foto: aangeleverd

Meespelen in taptoeshow bij Showband Hoorn

Algemeen

HOORN - Speel je een blaasinstrument of slagwerk? Altijd al een keertje aan een taptoeshow mee willen doen? Showband Hoorn start binnenkort met het instuderen van een nieuwe show. Aangezien er meerdere onervaren taptoespelers meedoen, is dit de ideale periode om met de Showband mee te doen. Groei mee in dit proces en loop volgend seizoen mee in de show van Showband Hoorn! 

Interesse? Kom dan zaterdagmiddag 15 april langs om het eerste en tweede deel van de showmuziek mee te oefenen. Ook ben je zondag 16 april van harte welkom om de choreografie van de show te komen instuderen. Graag aanmelden vóór 3 april. De muziek wordt dan zo snel mogelijk opgestuurd. 

Showband Hoorn heeft plek bij trompet, trombone, bariton/euphonium, hoorn, sousafoon, saxofoon, dwarsfluit en snare drum. Uiteraard is het ook mogelijk om een keertje langs te komen tijdens een repetitieavond om de sfeer te proeven. Deze is elke dinsdag van 19.45 tot 21.30 uur. Locatie: Achter de Vest 34 in Hoorn. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de achterkant, op het Doelenplein. Meer info: www.showbandhoorn.nl of mail naar info@showbandhoorn.nl .