Trio Just You and Me
Trio Just You and Me (Foto: aangeleverd)

Indische middag in Het Huis Verloren

Cultuur

HOORN - Stichting Acara Vita Nova organiseert op maandagmiddag 8 mei van 13.00 tot 17.00 uur in Het Huis Verloren een Acara Adoe Adoe. Een feest voor Balanda’s (Hollanders) en Indo’s en is vooral bedoeld om samen lekker te eten, te dansen en om zich gewoon ‘senang’ te voelen.

De muziek wordt verzorgd door het allround trio Just You And Me. De voetjes kunnen van de vloer met poco poco, country en rock and roll. Er zijn Indische snacks, gerechten (tegen contante betaling) en drankjes verkrijgbaar.

Toegang

Wil je naar de Acara Adoe Adoe? Dan kan je voor € 10,00 vooraf online een kaartje kopen via www.podiumplein.nl. Je kan ook plekje reserveren via adoe.adoe@acaravitanova.nl en je kaartje (ook € 10,00) contant betalen aan de deur. 

Op de dag zelf kan je ook nog een kaartje kopen aan de deur, deze kost € 12,50 (contant). Vol is vol.

Sporen van Indië

De documentaire ‘Sporen van Indië’ in Cinema Oostereiland is een succes. Na negen speeltijden zijn er extra speeltijden ingelast. De documentaire is nog te zien op zondag 30 april om 20.30 uur en dinsdag 2 mei om 16.30 uur. Meer informatie: cinemaoostereiland.nl/films/sporen-van-indie.