Afbeelding
(Foto: )

Thema van mei: vernieuwing

Ilse Velle trekt elke maand een kaart waarbij een thema centraal staat voor de gemeente Hoorn. Deze maand is dat de kaart Schijven Prinses. 

Wanneer deze kaart getrokken wordt, dan duidt dat erop dat er iets nieuws op komst is. Dit kunnen we in de gemeente Hoorn verwachten. Nieuwe banen die gecreĆ«erd worden, nieuwe relaties die aangegaan worden. Denk hierbij aan nieuwe bewoners, een nieuwe plek om de bewoners en/of asielzoekers een onderkomen te bieden. 


Ook kunnen er meer zwangerschappen en geboortes zijn dan normaal de aankomende maand. Nieuwe inzichten omtrent scholen en de kinderopvang. Deze maand kun je je hoe dan ook voorbereiden op een verandering die de gemeente zal doorvoeren. Deze hoeft helemaal niet negatief te zijn. Als er een geboorte van nieuwe projecten voor ons ligt, kunnen ze harmonie brengen. Op de kaart zie je een vredig onderkomen waar twee mensen in harmonie zijn, samenwerken. Dat is wat deze maand van ons als bewoners van de gemeente gevraagd wordt.


Een kinderopvang zal van plek verhuizen. Ook zal er iets met de begraafplaats bij Overvecht gaan veranderen, misschien de entourage binnen en buiten, de aanrijroute of eventuele parkeerplaatsen. 


Enfin, geniet van de vernieuwing die ons staat te wachten. Adem in, adem uit, en bij elke inademing stroomt het leven naar binnen.


Meer informatie: www.spirit2spirit.nl