Tijdens Het Nationale Voetbalweekend bij de Blokkers wordt het amateurvoetbal gevierd.
Tijdens Het Nationale Voetbalweekend bij de Blokkers wordt het amateurvoetbal gevierd. Foto: ARphotography

Het Nationale Voetbalweekend bij De Blokkers

Sport

BLOKKER - Tijdens Het Nationale Voetbalweekend op 9, 10 en 11 juni nodigen voetbalverenigingen heel Nederland uit om samen het amateurvoetbal vieren. Een geweldig initiatief natuurlijk waar v.v. De Blokkers graag aan meedoet. Speciaal voor alle bezoekers, leden en niet-leden, heeft de Blokkerse vereniging een programma gemaakt tjokvol leuke activiteiten.

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’, omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Zaterdag 10 juni vindt de eerste editie van de Final League plaats. De meidenteams spelen een toernooi met teams van vergelijkbaar niveau en beleven zo samen een leuke toernooidag en een sportief hoogtepunt. Ook v.v. De Blokkers is een toernooilocatie voor de Final League en de eigen MO13-1, MO13-2 en MO20-2 spelen hier. De andere meidenteams spelen hun final league-toernooi op een ander complex in de omgeving.

Zondag 11 juni zijn er twee belangrijke en leuke activiteiten op het complex aan Gildenweg 23a in Blokker. Van 09.30 tot 11.00 uur organiseren de trainers van de MO13 en MO15 teams een vriendinnenochtend. Tijdens deze ochtend nemen de meiden vriendinnen mee om te laten zien dat voetballen een hartstikke leuke en gezellige sport is. vv De Blokkers hoopt met deze ochtend een aantal nieuwe meisjes enthousiast te krijgen om volgend seizoen te gaan voetballen in één van de meidenteams. Elk meisje (11 tot 15 jaar) is welkom om deel te nemen. Ken je niemand bij deze teams, maar wil je wél meedoen? Dan is er uiteraard ook een plekje voor je! Stuur dan een e-mail naar hbmo13-15@blokkers.nl .

Zondag 11 juni wordt voor JO9 en JO10 en de bovenbouw JO-teams het Blokkers jeugdtoernooi georganiseerd. Tientallen teams reizen af naar Blokker om in toernooivorm te spelen voor de prijzen. 

Op de zaterdag na Het Nationale Voetbalweekend, zaterdag 17 juni, staat het Blokkers Intratuin voetbaltoernooi JO7, JO8, JO11 t/m JO13 op het programma. Ook deze dag komen tientallen teams op bezoek in Blokker.

Het complex van v.v. Blokkers is te vinden aan Gildenweg 23a in Blokker. Meer informatie: www.blokkers.nl .