Kinderopvang ‘t Herdertje is met haar twaalf locaties al jaren een begrip in Zwaag, Hoorn en Blokker.
Kinderopvang ‘t Herdertje is met haar twaalf locaties al jaren een begrip in Zwaag, Hoorn en Blokker. (Foto: aangeleverd)

Kinderdagverblijf De Blokkertjes

BLOKKER - Kinderopvang ‘t Herdertje is al bijna veertig jaar een begrip in Zwaag en omstreken voor dagopvang, buitenschoolse opvang en Spelenderwijs peutergroepen. Sinds maart 2022 is de nieuwste locatie Kinderdagverblijf De Blokkertjes in Blokker geopend en nu vieren zij deze opening op feestelijke wijze.

Kinderopvang 't Herdertje viert opening van nieuwste locatie

In dit voormalig bankgebouw aan de Westerblokker 32B is ruimte voor zeven dagopvang-groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, waarvan inmiddels vijf groepen zijn geopend. Directeur Leonie van ‘t Veer: "We zijn heel trots op het openen van deze vijfde kinderdagopvanglocatie. Het pand is volledig verbouwd en onderscheidt zich van onze andere locaties door het aquarium in de hal en de mooie binnenspeelruimte die geheel is ingericht voor de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik nodig iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen tijdens ons openingsfeest op zaterdag 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur."


Gezien de ligging vlak bij de nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder heeft Kinderopvang ‘t Herdertje een mooie plek voor opvang voor de kinderen van de jonge gezinnen die zich in en om Blokker vestigen. Kinderopvang ‘t Herdertje is met haar twaalf locaties al jaren een begrip in Zwaag, Hoorn en Blokker. De vraag naar kinderopvang en buitenschoolse opvang binnen de locaties van Kinderopvang 't Herdertje blijft groot.