Drie dagen lang legt Foto Coenstad een uitgebreide demovoorraad aan objectieven klaar.
Drie dagen lang legt Foto Coenstad een uitgebreide demovoorraad aan objectieven klaar. Foto: aangeleverd

Sigma Lenzen proeverij bij Foto Coenstad in Hoorn

Partnerbijdrage Partnerbijdrage dossier

HOORN - Tijdens de lenzenproeverij bij Foto Coenstad krijg je de bijzondere kans om de mooie objectieven uit Sigma’s Art, Contemporary en Sportslijn met je eigen camera uit te proberen. Drie dagen lang legt Foto Coenstad een uitgebreide demovoorraad aan objectieven klaar. 

Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel langskomen om een lens uit te proberen. Deze kan je op je eigen body uitproberen maar ook op een body uit het brede Coenstad camera-assortiment. De proeverij bestaat onder andere uit Sony E-mount vattingen.

Korting

Bent je op zoek naar een bepaald Sigma objectief? Laat het Foto Coenstad weten welk objectief je graag wilt testen. Zij zorgen ervoor dat het gewenste objectief aanwezig is om te testen en indien deze bevalt ook direct met extra korting aan te schaffen. Zeker zijn van een plekje aan de testtafel? Reserveer snel: 0229-215330. 

Toetje

Heb je een mooie camera en wil je deze uitbreiden met een fantastische lens? Is het maken van een keuze lastig? Kom dan langs bij Foto Coenstad tijdens de lenzenproeverij. Dan kun je diverse lenzen zien, voelen en testen. Heb je na het proeven de smaak te pakken en wil je graag één of meerdere lenzen aanschaffen? Dan zorgt Foto Coenstad voor het overheerlijke toetje in de vorm van extra korting! Vol is vol, reserveer dus snel!

Tijden

Tijden proeverij: donderdag 15 juni van 10.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdag 16 juni van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag 17 juni van 09.00 tot 16.00 uur. 

Foto Coenstad, Gedempte Turfhaven 38 in Hoorn. E-mail: info@fotocoenstafd.nl . Meer informatie: www.fotocoenstad.nl .