Het team van Tierlantijn Wonen.
Het team van Tierlantijn Wonen. (Foto: aangeleverd)

Jubileum eigenaresse Tierlantijn Wonen

ENKHUIZEN - Erna Roorda viert haar vijftienjarige jubileum als de eigenaresse van Tierlantijn Wonen. Ze maakte in 2018 de overstap van verkoopmedewerkster bij het ’t Steker Tegelhuis naar eigenaresse van Tierlantijn Wonen in Enkhuizen. Ze nam het stokje over van Els de Wit, die de winkel in 1979 was gestart.

Erna Roorda is al vijftien jaar eigenaresse van Tierlantijn Wonen

De klassieke meubels verdwenen en maakten in de loop van de tijd plaats voor een modernere stijl. Ook de woonaccessoires en verlichting veranderden en werden uitgebreid. De collectie van Tierlantijn werd hierdoor toegankelijker voor een breder publiek zonder aan sfeer en kwaliteit te verliezen.

Zusje van Tierlantijn

In 2018 opende zij aan de overkant nog een winkel, 'Zusje van Tierlantijn'. Meubels en woonaccessoires in een andere stijl en aangevuld met de kleding van Zusss ,YaYa, &co, Josephien&Co én Red Button. Een groot succes, want er is inmiddels een brede klantenkring opgebouwd en de reacties op het Zusje zijn erg positief.

Enthousiast team

Wat ook bijdraagt aan het succes van de winkels is het enthousiaste team medewerkers dat Erna om zich heen heeft. Ten eerste Jolanda, die al meer dan 15 jaar bij Tierlantijn werkt. Verder Amanda onze topper in de digitale wereld. Nanja - het gezicht van Zusje, en Simone, Joke én Tineke die altijd voor ons klaar staan. En tenslotte onze bezorgers Marc en Thijs, die elke zaterdag door het hele land meubels bezorgen.

Tierlantijn 44 jaar

Tierlantijn Wonen bestaat al 44 jaar. Dat kan alleen als je met je tijd mee gaat, een goed en betaalbaar product aanbiedt en als je het vertrouwen hebt van de mensen. Kennelijk slaagt Erna en haar team er in om dat voor elkaar te krijgen en Erna hoopt Tierlantijn nog lang voort te kunnen zetten. 

Informatie

Ga voor meer informatie over Tierlantijn Wonen naar de website: www.tierlantijn-wonen.nl of kom eens langs in de winkel. Tierlantijn Wonen is gevestigd aan de Westerstraat 43-45, 1601 AC te Enkhuizen. Voor verdere vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 0228-317340 of stuur een mail naar: info@tierlantijn-wonen.nl.