Spirituele Beurs in De Brink

De spirituele beurs vindt zondag 11 juni plaats van 11.00 tot 17.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Brink, aan de Dorpsstraat in Obdam, met ervaren paragnosten, helderzienden, healers, auralezers en mediums. Op een kraam staan mooie spirituele cadeautjes, edelstenen, pendels en sieraden. Kortom: een spirituele happening, die je niet wilt missen.

Op de beurs kan je met de meest uiteenlopende vragen terecht. ''We leven momenteel in een turbulente tijd met veel veranderingen, wat veel stress en onzekerheid met zich meebrengt. Het lijkt wel alsof alles en iedereen onder druk staat. Relaties, werk, familiebanden, opvoeding van kinderen, wonen, onzekerheid over de toekomst, gezondheid, noem maar op.

Tijdens een consult bij één van de deelnemers bespreek je wat de mogelijkheden zijn, waar mogelijke oplossingen liggen, welke richting, maar ook wat eventuele valkuilen zijn. Van twijfelen wordt je zo moe en mensen merken dat ze meer energie krijgen als ze weten hoe ze verder moeten.

Soulmate Beurzen organiseert al enige tijd spirituele activiteiten in Noord Holland, die bekend staan om de fijne warme sfeer. Kom langs en ontdek het zelf. Entree 5 euro, met volop ruimte om gratis te parkeren. Een consult bij één van de deelnemers kost tussen de 15 en 20 euro, tenzij anders vermeld.


Bezoekers kunnen met hun entreebewijs een gratis consult naar keuze bij hun volgend beursbezoek winnen.

Aan de bar zijn diverse drankjes verkrijgbaar.

Voor meer informatie, bel. 06-30046695.