Op zoek naar dat ene boek? Ga snuffelen 9, 10 of 11 juni op de boekenmarkt in Opmeer.
Op zoek naar dat ene boek? Ga snuffelen 9, 10 of 11 juni op de boekenmarkt in Opmeer. (Foto: aangeleverd)

Snuffelen op de boekenmarkt

OPMEER - De vrijwilligers van Stichting Boekenmarkt Opmeer zijn heel blij dat het gelukt is om dit jaar de boekenmarkt door te laten gaan. Door de verbouwing in de sporthal kan de markt daar niet plaatsvinden. 

Ina van Langen van de Boekenmarkt Opmeer laat weten: "Heel fijn dat Joost van Diepen zijn bollenschuur beschikbaar stelt. Wij kunnen daar de boeken goed gerubriceerd opstellen. Er zijn vele mooie boeken ingebracht, maar ook van de cd's, platen en dvd's zijn er genoeg. U kunt bij ons heerlijk zoeken en uw slag slaan. Ook is de bewaartafel aanwezig, waar u tijdelijk even uw aankopen weer kunt afgeven. Wij zien naar u uit."

Meerdere dagen open

De boekenmarkt wordt gehouden op 9, 10 en 11 juni bij Van Diepen Bloembollen B.V. De entree van de boekenmarkt is het pad naast Herenweg 24 in Hoogwoud.

Bezoekers zijn welkom om vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur en zondag tussen 09.00 en 14.00 uur.

Meer dan 50.000 boeken liggen klaar. Alle boeken staan op rubriek gesorteerd, zoals romans, thrillers, streekromans, Westfries, nostalgie en poëzie. Niet alleen leesboeken, maar ook veel informatieboeken over koken, kunst, reizen, geschiedenis, tuinieren gezondheid. Hobbyboeken, over sport, dieren, handwerk, schilderen. Ook heel veel kinderboeken voor alle leeftijden. In de bollenschuur is een afdeling ingericht met dvd's, cd's, elpees, bladmuziek en luisterboeken.

De auto's kunnen geparkeerd worden op de ruime gratis parkeerplaats. Bezoekers kunnen met PIN betalen.

De opbrengst van de boekenmarkt is voor de diverse stichtingen en verenigingen binnen de gemeente Opmeer.

Meer informatie is te vinden op www.boekenmarktopmeer.nl.