Opperdoezer Ronde.
Opperdoezer Ronde. (Foto: aangeleverd)

Opperdoezer Ronde actie

MEDEMBLIK - Rotary Radboud Medemblik zet zich in voor het goede doel met de Opperdoezer Ronde actie. Met deze smaakvolle aardappelen spoort ze mensen aan om bij te dragen aan een betere toekomst voor kwetsbare kinderen.

"Als rotaryclub vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor de gemeenschap en vooral voor de meest kwetsbaren onder ons, onze kinderen", aldus Sandra de Waart, voorzitter van Rotary Radboud Medemblik. "Met de Opperdoezer Ronde actie willen we bewustwording creëren en financiële steun genereren om het werk van 'Het Vergeten Kind' te ondersteunen. We hopen dat zoveel mogelijk mensen Opperdoezer Ronde kopen en zo hun steentje bijdragen aan dit prachtige doel. Door rechtstreeks bij de telersvereniging in te kopen en ze zelf in te pakken, maken we een mooie winst voor het goede doel.” Een zakje van 2,5 kilo kost 6 euro en 5 kilo kost 9 euro.

Bezoekers van Landfair Medemblik, van 26 tot en met 29 mei, kunnen bij de stand van Rotary Radboud Medemblik alvast Opperdoezer Ronde bestellen in de voorverkoop. Bij elke afgeleverde zak Opperdoezer Ronde ontvangen klanten een lot voor de loterij, waarbij ze kans maken op mooie prijzen. Wie interesse heeft om de maatschappij te ondersteunen, maakt bij de stand gelijk kennis met de rotaryclub.