Het After Sales team van Stokman Hoorn. Binnenkort jouw nieuwe collega’s?
Het After Sales team van Stokman Hoorn. Binnenkort jouw nieuwe collega’s? Foto: aangeleverd

Team Stokman zoekt automonteur

Partnerbijdrage Partnerbijdrage dossier

HOORN - Stokman Hoorn is al jarenlang de officiële Renault-en Dacia dealer in de regio. Ter aanvulling van het werkplaatsteam is Stokman nu op zoek naar een automonteur. 

Ben jij iemand met een collegiale, klantvriendelijke en zelfstandige instelling die graag wil samenwerken in een goed gemotiveerd team? Dan nodigt Stokman jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wil je daarna een dag meelopen om het bedrijf beter te leren kennen ? Dat kan ook. Uiteraard is ervaring in de autotechniek wel verreist en kennis van Renault is daarbij een pré.

Doorgroeimogelijkheden

Stokman biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en innoverende Renault-techniek met uitdagingen. De komende jaren zullen elektrische en hybride motoren steeds vaker in de werkplaats verschijnen en zelfs met waterstof is Renault al bezig.

Solliciteren

Denk eens na over een toekomst bij Stokman. Via Indeed of de website van Stokman kun je eenvoudig solliciteren. Natuurlijk kun je ook even langsgaan en je CV afgeven, dan maak je meteen kennis met het Stokman Team.

Stokman Hoorn, De Factorij 7 in Zwaag. Meer informatie: www.stokman.nl .