Gerda en Sam Kaarsemaker nemen 12 april afscheid van tankstation Koper aan de Randweg in Medemblik.
Gerda en Sam Kaarsemaker nemen 12 april afscheid van tankstation Koper aan de Randweg in Medemblik. (Foto: JH/Rodi Media)

Sam en Gerda Kaarsemaker nemen afscheid van hun tankstation in Medemblik

Nieuws

Tankstation Koper verdwijnt na ruim vijftig jaar uit Medemblik. Het tankstation aan de Randweg wordt overgenomen door OK Nederland. Die recent ook het tankstation in Lambertschaag overnam. Sam en Gerda Kaarsemaker zijn blij dat ze een ervaren en betrouwbare partij vonden om het tankstation over te nemen en de inwoners van dienst te zijn.

Sam en Gerda werkten altijd met veel plezier in het bedrijf. Samen met het team van medewerkers en de klanten creëerden zij een prettige sfeer op het tankstation. De interactie met de klanten ervoeren zij altijd als erg prettig. Diverse keren is Tankstation Koper op een positieve manier onderwerp geweest tijdens het cabaret van ZGAN. Het paar is dankbaar voor de mooie jaren.

Vertrouwde gezichten

Het team van Tankstation Koper wordt overgenomen. Hierdoor kunnen klanten ook in de toekomst rekenen op de vertrouwde gezichten achter te kassa van de shop.

Kopertjes

De groene Kopertjes zijn tot 1 december 2023 inwisselbaar voor VVV-bonnen. Ook zijn ze over te zetten op de OK-Spaarkaart. Tankcheques zijn tot 1 december 2023 te verzilveren.

Omzetten

“Om het tankstation om te zetten naar OK Nederland, is die 12 april in de ochtend enkele uren gesloten voor het omzetten van het kassasysteem”, zegt Gerda. In de loop van de zomer krijgt het tankstation aan de Randweg een metamorfose. Sam en Gerda dragen het station met een gerust hart over.

‘We kijken het even rustig aan’

En nu genieten van hun ‘pensioen’. “We gaan het eerst even rustig aankijken”, zegt Sam. “Ik blijf lekker rommelen. Niet hier hoor, maar ik zal mij echt niet vervelen”. “En ik blijf me inzetten voor de MEVO en voor het Ondernemersfonds Medemblik”, laat Gerda weten. “Eerst maar eens genieten en kijken wat we willen. Onze tijd wordt vanzelf weer ingevuld.”

Tankstation Wervershoof

De broer van Gerda, Ton Koper, is eigenaar van tankstation Koper in Wervershoof. Dit tankstation blijft bij het oude vertrouwde. Iedereen die daar tankt kan tegelijkertijd een vereniging steunen door middel van Tank & Schenk. Doe er je voordeel mee.