Historie Repeats op 9 april in Muziekcafé Brakeboer.
Historie Repeats op 9 april in Muziekcafé Brakeboer. (Foto: aangeleverd)

History Repeats in Muziekcafé Brakeboer

MEDEMBLIK - History Repeats is een eerbetoon aan de muzikale helden van de vorige eeuw. Deze Woodstockachtige coverband verblijdt het publiek met invloeden van onder andere artiesten als Elvis Presley, The Beatles, Chuck Berry en Creedence Clearwater Revival. 

Goede oude muziek in een fris jasje

Deze geweldige artiesten en bands krijgen een fris geluid door de leadzanger Thomas Bouvier die ook de slagjes meespeelt op de gitaar, Jelle van Baar als sologitarist, Celine Klompe op toetsen, Stijn Wouda op drums en Roel Bakker als basgitarist. De rauwe, maar zwoele, stem van Thomas wordt ondersteund door de stemmen van Roel, Jelle en Stijn en een strakke ritmesectie om het publiek te laten springen op gitarenrock en swingen op rock-'n-roll. 

Na een succesvolle start in Medemblik, met de eerste twee optredens in Muziekcafé Brakeboer, is History Repeats nu snel onderweg om een bekend begrip te worden als coverband in Westfriesland. Nu bijna een jaar later speelt de band op eerste paasdag weer in het mooie café aan de Oosterhaven in Medemblik.

Terug in de tijd van Woodstock

Jij bent er toch ook bij op zondag 9 april? Historie Repeats begint om 21.00 uur. Zorg dat je op tijd binnen bent. 


Entree 10 euro en dat is inclusief één consumptie.