Fietstocht Raad van Kerken

MEDEMBLIK - De Raad van Kerken verzorgt zondag 4 juni een fietstocht door Onderdijk, Wervershoof en Andijk. Deelnemers die fietsen een probleem vinden, mogen ook met de auto aan de tocht deelnemen.

Wie mee wil doen, verzamelt om 13.45 uur bij de H. Gerardus Majella Kerk, aan de Nes in Onderdijk. De deelnemers rijden dan vervolgens naar de familie van Velzen, in de Van Velzenstraat 49a in Onderdijk en krijgen dan een rondleiding in hun ‘Sai tempel’. Ook wordt daar een kopje koffie of thee aangeboden. Wie wil weten wat de Sai tempel inhoudt, kan een kijkje nemen op www.gks-holland.com en daar meer informatie vinden.

Werenfriduskerk

Na het bezoek aan de ‘Sai tempel’ gaan de deelnemers rond 14.45 uur naar de H. Werenfriduskerk, aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Daar krijgen zij wederom een rondleiding. 


Als laatste onderdeel van de fietstocht gaat men naar de kerk Maria Middellares van Alle Genaden, aan de Bangert in Andijk. Rond 15.45 uur komt de groep aan. In de kerk hangt een foto-expositie over de historie van de kerk en kan iedereen genieten van een kopje koffie of thee.


Wie vragen heeft over de middag kan bellen naar Wil Gorter, namens de Raad van Kerken, Andijk, Onderdijk, Wervershoof, Zwaagdijk-Oost, tel. 0228-592954.

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen.