Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Koren op de Molen

MEDEMBLIK - Bij molen De Hoop aan het Zijdwerk in Wervershoof, komen zondag 4 juni drie koren zingen tijdens de gezellige muziekmiddag. Om 14.00 uur start Shoof; het AOW-jongerenkoor na 55 jaar in een nieuw jasje. Alleen de naam, want de zang en de liedjes blijven als van ouds. Met liedjes van toen en nu, maar voor allen bekend. 

Popkoor S!ngt uit Wervershoof volgt om 14.40 uur. Dit koor is een middelgroot dameskoor met 36 enthousiaste leden. Onder leiding van dirigent Ruwald Diderich repeteren ze elke maandag van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Fortuin in Wervershoof. Het repertoire bestaat uit hedendaagse popmuziek, maar af en toe maken ze een uitstapje naar een wat ouder nummer. 

Pop4You begint om 15.20 uur. een meerstemmig koor met zo’n veertig zangers en zangeressen. Het koor staat onder leiding van dirigent John van der Schaaf. Muzikale begeleiding door Carin Wagenaar op de piano, Frank Ruiter op de drums en Ton Boon op de basgitaar. Pop4You heeft een uitgebreid pop-repertoire van ballads tot rocknummers, voornamelijk Engelstalig. Het koor veert haar twintigjarig jubileum op 17 juni in De Schalm in Westwoud. Kaarten zijn nog beschikbaar en te verkrijgen via deschalmwestwoud.nl/agenda. Meer informatie via pop4you.nl/jubileumconcert .

Shoof treedt nog een keer op om 16.10 uur en om 16.50 uur sluit Pop4you de muzikale middag af tot ongeveer 17.30 uur.

Bij de molen staan diverse activiteiten voor de kinderen, onder meer springkussens.

Verwacht

Zondag 11 juni van 11.00-13.00 uur: koffieconcert met Two Brothers (Piet en Jos Breg).

Zondag 2 juli van 11.00-13.00 uur: Mathhijs Laan.

Afbeelding