Burgemeester Van den Hengel feliciteert Keesjan Stapel.
Burgemeester Van den Hengel feliciteert Keesjan Stapel. (Foto: Nancy Holderbeke)

Koninklijk lintje voor Keesjan Stapel

OPMEER - Met grote glimlach nam Keesjan Stapel uit Opmeer zaterdag 27 mei een lintje in ontvangst uit handen van burgemeester Gerard van den Hengel.

Zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is een gebaar van dank aan de zeer betrokken inwoner van de gemeente Opmeer. Burgemeester Van den Hengel: "De heer Stapel heeft zich bijzonder ingespannen voor de samenleving. Hij is al ruim tien jaar voorzitter van de dorpsraad Spanbroek Opmeer. Ook is hij meer dan veertig jaar als vrijwilliger én als bestuurslid betrokken bij 't Kerkhuys in Spanbroek."

De heer Stapel weet verbinding te maken en samen te werken met andere gepassioneerde mensen om zo de juiste kennis op het juiste moment in te brengen. Zijn kennis en vaardigheden, tikkeltje eigenwijsheid, vasthoudendheid en netwerk komen hierbij goed van pas.

De decoratie werd hem door de burgemeester opgespeld in zijn geliefde ’t Kerkhuys. Van den Hengel: “Het was een mooie bijeenkomst met veel mensen waarmee hij heeft samengewerkt. Ook van mijn zijde hartelijk gefeliciteerd!”