Kom ook naar de Vrijwilligersmarkt in Hoorn.
Kom ook naar de Vrijwilligersmarkt in Hoorn. (Foto: aangeleverd)

Vrijwilligersmarkt in Hoorn

REGIO - De Vrijwilligersmarkt, van Vrijwilligerspunt, wordt op zaterdag 15 april van 10.00 tot 13.00 uur gehouden in Sportcentrum Vredehof, aan de Vredehofstraat in Hoorn. 

Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door maar liefst vijftig verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn en omstreken, zoals Inloophuis Hoorn, Inn de Koepel, SchuldHulpMaatje, Begraafplaats Keern, Theater Het Pakhuis, Dorcas Hoorn, EHBO St. Jan Hoorn, De Oogvereniging, Stichting Netwerk, Amnesty en Philadelphia Zorg. Volop diversiteit op deze markt.

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Daar is een vacaturebank met ruim 350 openstaande vrijwilligersvacatures in Westfriesland. Daarnaast kan de organisatie op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt. Parkeren en toegang gratis. Voor meer informatie en een overzicht van de deelnemende maatschappelijke organisaties, ga naar www.vrijwilligerspunt.com.

Afbeelding