Winnaar Maikel Zeeman bij het libre krijgt de beker van zijn vader en wedstrijdleider.
Winnaar Maikel Zeeman bij het libre krijgt de beker van zijn vader en wedstrijdleider. (Foto: aangeleverd)

Afsluiting biljartseizoen ’t Centrum

MEDEMBLIK - Biljartvereniging ’t Centrum in Wognum heeft het biljartseizoen zaterdag 6 mei afgesloten na een gezellige middag/avond, waarbij de inwendige mens niet vergeten was. De kampioenen, bij zowel het libre als het driebanden, werden gehuldigd. 

Kampioenen gehuldigd

Bij de libreclub, waar leden op dinsdagavond hun partijen spelen, is nieuwkomer Maikel Zeeman kampioen. Als groentje aan het seizoen beginnen en dan steeds beter worden, zodat hij voor de concurrentie op het einde niet meer in te halen was. 


Dirk Zuurbier legde beslag op de tweede plaats en Ad Steltenpool werd derde, terwijl die ook de periodetitel wist veilig te stellen. 

Jan Overtoom driebandenkampioen

Bij de driebanders op donderdag was het een spannende aangelegenheid met steeds wisselende koplopers. Maar uiteindelijk greep Jan Overtoom de titel voor Nico Boots, die tweede werd, en waar Ko Wit de verassende derde plaats behaalde. Bij de periodekampioenen was het Ron Stam die met de beker aan de haal ging door Cor Bleeker in een rechtstreeks duel te kloppen. 

Nieuwe leden gezocht

Voor volgend seizoen, dat start in de eerste week van september, kan de club nieuwe leden gebruiken op zowel de dinsdag- als de donderdagavond.