Burgemeester Van den Hengel, mevrouw Sadia Feldberg - Mohamed Ali  en echtgenoot.
Burgemeester Van den Hengel, mevrouw Sadia Feldberg - Mohamed Ali en echtgenoot. (Foto: Nancy Holderbeke)

Koninklijk lintje voor Sadia Feldberg

OPMEER - Burgemeester Gerard van den Hengel reikte op 26 april een Koninklijke onderscheiding uit. Mevrouw Sadia Feldberg - Mohamed Ali mag zich vanaf nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Mevrouw Feldberg ontving een lintje als blijk van waardering voor haar tomeloze inzet als vrijwilliger bij bijna alle activiteiten die voor jongeren en gezinnen worden georganiseerd. Zij heeft een sleutelrol waar het gaat om het integreren en sociaal betrekken van Syrische inwoners. Naast haar persoonlijke betrokkenheid vanuit Vluchtelingenwerk is zij actief bij onder andere Kinderdorp, Zomeracademie, Tour de Heroes, Tour de Fris, de Award-groep, Pardoes, Gabberweek, Gunvakantie, Wensboom, Rommelmarkt en Boekenmarkt, de Stichting Anverdan en het Fietsproject.

De burgemeester haalde mevrouw Feldberg thuis op met een paardenkoets en ze reden samen naar het gemeentehuis. Bij aankomst werd ze verwelkomd door een haag van familie, vrienden en lieve mensen die zij hielp goed te aarden in Nederland. In de raadzaal volgde een ontroerende uitreiking waar ze zelf ook het woord nam. Gefeliciteerd!