Naast de competitieve spellen biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers.
Naast de competitieve spellen biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. (Foto: Hélène de Bruijn Fotografie)

Westfriese Alleskunner Ondernemer

REGIO - Westfriese ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusief evenement op vrijdag 16 juni in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen. Het evenement wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW en belooft een dag te worden waar nog lang over nagepraat zal worden.

Vrijdag 16 juni in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen

Het evenement begint met maximaal honderd koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Telkens vallen er mensen af en degene die overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer. 

Prijzen

Deelnemers maken kans op mooie prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen.

Netwerken

Naast de competitieve spellen biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers en hun supporters kunnen genieten van een gezellige sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de hal bevindt. 

Na afloop van het evenement is een dj aanwezig om het feestje compleet te maken.

Unieke kans om contacten te leggen

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich tot en met 15 mei aanmelden als koppel van twee ondernemers of individueel (dan word je gekoppeld) via www.wfalleskunner.nl. Deelname kost vijftig euro per persoon. Alle spellen zijn met de scheidsrechters geoefend en aangescherpt; dit was een vreselijk leuke middag. 

Dag vol verrassingen

Het evenement is niet alleen een leuke dag voor deelnemende ondernemers, maar ook supporters kunnen genieten van een gezellige dag vol verrassingen. De Westfriese Alleskunner Ondernemer biedt een unieke kans om te netwerken, samen te werken en nieuwe contacten te leggen.

Mis deze kans niet en meld je nu aan, want 15 mei is de sluitingsdatum!