Simona Biewenga.
Simona Biewenga. (Foto: aangeleverd)

Een succesvolle en leuke huwelijksceremonie

REGIO - Simona Biewenga is een ervaren ceremoniespreekster en coach. Ze begeleid mensen die iemand willen verbinden, ook wel een BABS voor één dag genoemd. Gevestigd in de kop van Noord-Holland, heeft ze vele huwelijken mogen sluiten als BABS en nu biedt ze haar expertise aan om jou te helpen bij het leiden van een succesvolle en leuke huwelijksceremonie.

Maak van jouw huwelijksceremonie een succes met Simona Biewenga

Een familielid, vriend of een zelfstandig trouwambtenaar kan jouw huwelijk of partnerschap sluiten. De gemeente benoemt deze persoon dan voor 1 dag als trouwambtenaar. Ben je gevraagd om de ceremonie te leiden voor iemand die je liefhebt, zoals je dochter of zoon, zus of broer, of je beste vriendin of vriend? Dat kan zowel spannend als ontzettend leuk zijn. Maar waar begin je? Wat moet je doen om deze dag onvergetelijk te maken?

Ins en outs

Simona helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Met haar jarenlange ervaring als BABS en coach kan ze je begeleiden bij het voorbereiden en uitvoeren van de huwelijksceremonie.


Om te beginnen, zal ze je de ins en outs van de huwelijksceremonie vertellen, zodat je goed voorbereid bent. Dit omvat de verschillende aspecten van de ceremonie, zoals de opstelling, de rol van de getuigen en de bruidskinderen, de huwelijksgeloften, ringuitwisseling en luistert daarbij naar jouw wensen. 

Alle ins en outs

Je kunt Simona bellen of mailen om een afspraak te maken voor een kennismaking. Dit vindt plaats op een leuke locatie en duurt ongeveer twee uur. Je kunt haar bereiken op s.biewenga1959@gmail.com en 06-57175679. Meer informatie is te vinden op alletrouwambtenaren.nl.

Geslaagd.