Een muzikale komedie met live muziek.
Een muzikale komedie met live muziek. (Foto: aangeleverd)

Toneelgroep PLUUSJ speelt We Want More

Algemeen

SCHAGEN - Toneelgroep Pluusj zorgt voor een vrolijke avond. In 2016 schreef Bodil de la Parra de muzikale komedie ‘We Want More!’ over de reünie van een vrouwenkoor. Twintig jaar geleden ging het koor op haar hoogtepunt uit elkaar. Er wordt een reünie georganiseerd en een optreden voorbereid. Maar dan blijkt dat het leven voor alle vrouwen niet is verlopen zoals gehoopt. Door onverwachte onthullingen komen de verhoudingen op scherp te staan.

Een liveband bestaande uit vier leden ondersteunt het ensemble dat 15 popsongs brengt. Er zijn onder andere nummers van Prince, Dolly Parton, Madonna, Michael Jackson, Bruno mars en Elvis Presley. De band staat onder leiding van Robbert Smit.

Bezoeken

Toneelgroep Pluusj speelt zes voorstellingen in ScagonDe Luxe, waaronder vier matinees en twee avondvoorstellingen. In Artiance Alkmaar vinden ook nog twee voorstellingen plaats. Deze staan onder leiding van Jos Salari. 

De optredens in het Scagon de Luxe zijn in de gehele maand februari te zien. Kom langs op 11, 12, 18, 19, 25 of 26 februari. Voor tijden en kaarten kun je kijken op www.scagondeluxe.nl.