Wil jij het ook eens proberen?
Wil jij het ook eens proberen? (Foto: aangeleverd)

Boel-Skik’92 al 30 jaar actief

DEN OEVER - De zogenaamde 'Boule 1' werd  gegooid op de boulebanen op 1 mei 1993, van de in november 1992 door Chris Lont opgerichte club, aan de Robbenoordstraat in Den Oever.

Inmiddels is Boel-Skik al weer meer dan elf jaar gevestigd op het sportcomplex aan de Oosterkruisweg in Den Oever. Op 6 mei werd het dertig jarig bestaan gevierd met een gezellig feest voor de leden.


De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boules bond (NJBB) , een aantal leden speelt mee met competities van het district Noordwest . Andere leden spelen liever recreatief , maar doen wel mee met eigen toernooien, kampioenschappen en uitwisselingen met bevriende verenigingen uit de regio. Uiteraard worden overal dezelfde spelregels gehanteerd. Een aantal leden van het eerste jaar zijn nog altijd actief. In de loop der jaren zijn er meer mensen enthousiast geworden voor deze mooie sport, die voor iedereen van 12 tot 90+ jaar toegankelijk is.

Ook eens proberen?

Wil je het ook eens proberen, kom dan vrijblijvend naar één van de boulemiddagen op maandag, woensdag en zaterdag aanvang 13:30 uur. Mits er geen toernooien of kampioenschappen zijn kun je een partijtje meespelen, er zijn boules beschikbaar. Maak in de pauze kennis met de leden tijdens een kopje koffie of thee in de gezellige kantine of met mooi weer op het terras.


Meer informatie: www.boelskik92.nl of via jdbvboelskik92@gmail.com