Installatiebedrijf J. Koks BV biedt de juiste oplossing.
Installatiebedrijf J. Koks BV biedt de juiste oplossing. (Foto: aangeleverd)

Installatiebedrijf J. Koks BV biedt de juiste oplossing

'T ZAND -  Het installatiebedrijf hecht veel waarde aan het bieden van de juiste oplossing voor vraagstukken van hun klanten. Dit is altijd maatwerk. "Of het nu gaat om nieuwbouw van een woning, renovatie van een bestaand woonhuis of de verduurzaming ervan, het is heel belangrijk om je goed te laten adviseren door een erkend installateur’’, zegt Paul Koks. Geen woning is hetzelfde en iedere klant heeft andere wensen voor hun nieuwe installatie. 

Ontwikkelingen worden in de gaten gehouden

"Samen kunnen wij goed kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Doordat wij totaalinstallateur zijn kunnen wij de klant bedienen op zowel installatie- als elektragebied.’’ Veel mensen zouden graag meer willen verduurzamen in hun woning. Hierbij wordt ook gekeken naar een oplossing op maat. "De juiste manier om te verduurzamen hangt af van het type woning. Het is daarnaast ook heel belangrijk om te kijken naar de gezinssamenstelling en het daadwerkelijke verbruik van de bewoners. Op die manier kunnen de juiste en meest duurzame keuzes worden gemaakt.’’

PVT-panelen

PV-panelen kennen we van het opwekken van elektriciteit, maar er is meer mogelijk. "De PVT-panelen zijn in opkomst. Dit zijn zonnepanelen die zowel elektriciteit als warmte opwekken. Deze worden in combinatie met een warmtepomp geplaatst.’’ Bij het plaatsen van een warmtepomp kunnen er verschillende keuzes worden gemaakt. De lucht-water warmtepomp met een aparte buitenunit waarbij de energie wordt onttrokken uit de buitenlucht is een optie. De buitenunit is op meerdere plekken rondom het huis te plaatsen. Ook qua designs is er veel mogelijk. Het biedt ook de mogelijk jouw woning te laten koelen en verwarmen via een zogenaamde. verticale bodemwisselaar. Hierbij worden leidingen in de grond aangebracht en aangesloten op een warmtepomp.


Als totaalinstallateur houdt Installatiebedrijf J. Koks BV de ontwikkelingen binnen de installatie- en elektrabranche nauwlettend in de gaten. Zo wordt de kennis op peil gehouden en kan men de klant goed blijven bedienen. Het bedrijf is te vinden op bedrijventerrein Kolksluis, Koning Willem II-weg 8a in 't Zand.