Acties bij Fietsen van Graas.
Acties bij Fietsen van Graas. (Foto: Warner)

Nieuwe modellen bij Fietsen van Graas

’T ZAND- De fietstrends voor 2023 is eigenlijk terug te herleiden naar een fietstrend: meer elektrisch met nog meer comfort. Bij Fietsen van Graas zijn ze klaar voor het seizoen met een geheel vernieuwd assortiment. "Bij ons heb je bovendien keus uit ruim 140 modellen”, vertelt gezicht van de zaak Frank van Graas. Een overzicht van de meest aansprekende uitvoeringen en ontwikkelingen: 

Qwic Mira

Deze fiets heeft een ruime instap en toch een sportief uiterlijk. Hij is uitgerust met een 80 Nm middenmoter en een accu van 522 of 756 Wh waarmee je ruim 100 km kan afleggen. Een gps is optioneel leverbaar.

GPS-systeem van Tracefy

Om gelijk maar even in te haken op de gps-trends: dit hoogwaardige systeem wordt door Fietsen van Graas aangeraden. Frank van Graas: "Het is een uniek GPS systeem met volgsysteem, opsporingsdienst en waarin je gereden ritten terugzien. Een andere pre is dat het bij iedere fiets is in te bouwen.” 

Qwic i-MN7+ Auto

Volgens de Zandtemer fietsenspecialist een heerlijke fiets met een automatisch versnellingssysteem. De fiets heeft een 80 Nm middenmoter en een ingebouwde accu in het frame van 400 of 540 Wh.

Batavus Altura

De fiets met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, of zoals Van Graas het stelt: "De voordeligste fiets met een accu in het frame weggewerkt vanaf € 2799,-.”

Sparta C-Ready

De nieuwe generatie schoolfiets in trendy kleuren uitgevoerd met voorwielmotor.

Batavus Fonk

De ervaren schoolfiets met midden- of voorwielmotor.

VeloDeVille

Dit is een ‘high-end’ fiets, want bij dit merk kun je de tweewieler helemaal naar eigen wens kunt samenstellen en personaliseren. 


Los hiervan heeft Fietsen van Graas nog lopende acties. Buiten een terugwinactie (zie de advertentie in deze krant) gaat het om acties waarbij je gratis een grotere accu kunt krijgen of een langere garantietermijn van vijf jaar. Informeer hiervoor in de winkel naar de voorwaarden.