Diverse nieuwe modellen boxsprings.
Diverse nieuwe modellen boxsprings.

Paasshow bij de Schakel wonen en slapen

Dat wordt weer genieten deze Paasshow bij de Schakel wonen en slapen! Er zijn vele prachtige nieuwecollecties op de meubel- en slaapafdeling ontvangen en de showroom is hiermee weer sfeervol aangepast met de nieuwste accessoires. 

30 maart t/m 2e Paasdag 10 april

Zo zijn er bankstellen en hoekbanken ontvangen van onder andere Made For Comfort, Happy@Home, maar ook de prachtige Vivante ronde bank en bijpassende (draai)fauteuil. De Paasshow van dit jaar staat in het teken van volop nieuwe collecties, gunstige aanbiedingen en sfeervolle presentaties. Op de ruime slaapafdeling worden diverse nieuwe modellen boxsprings, ledikanten en kledingkasten gepresenteerd. Aangekleed met de nieuwste dekbedovertrekken en met aantrekkelijke acties van onder andere Serta, Avek, M Line en Altijd Goed Slapen. Uiteraard bent u welkom voor een deskundig slaapadvies.

Ook voor woningtextiel (raambekleding en vloeren) bent u bij de Schakel aan het juiste adres! Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en Interfloor met diverse fraaie vinyl- en tapijtkwaliteiten. Beide hebben als Paasactie 10% korting op de gehele collectie. U maakt het thuis namelijk nog sfeervoller met een mooie nieuwe vloer of fraai gordijn! Tijdens de paasshow t/m 10 april zijn er diverse paasaanbiedingen en ontvangt u 10% van het aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop, of 5% korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). Op de compleet nieuwe website vindt men ook de gehele collectie en de paasaanbiedingen.


Zowel op zondag 2 april (van 12.00 tot 17.00 uur) en op 2e Paasdag is de Schakel geopend (van 11.00 tot 17.00 uur). U bent van harte welkom voor heerlijke koffie, cappuccino of thee met diverse lekkernijen.


De Schakel wonen en slapen | Ravelijncenter 4 | Den Helder | www.deschakelwonen.nl

Nieuwe collecties.
Vivante ronde bank.