Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Land van Fluwel klaar voor avontuur!

REGIO - Land van Fluwel gaat letterlijk op de trommel slaan, want 1 april is het avonturenparadijs weer geopend! De start van een seizoen vol avontuur, daar geeft Land van Fluwel goed gehoor aan. Op zondag 9 april wordt er een Woudlopers Festival georganiseerd. De dag wordt muzikaal gestart onder begeleiding van de meest avontuurlijke muzikant die je ooit hebt gezien! Met deze energie boost is de toon meteen gezet. 

Woudlopers festival & volop verrassende activiteiten

Vervolgens zijn er verschillende extra activiteiten op het Avonturenpark, waaronder een bushcraft man die de bezoekers alles leert over camouflage, durf vies te worden. Het nieuwste tikspel van deze eeuw en er worden hotelkamers gebouwd voor de kleinste gasten op Land van Fluwel. Daarnaast is het nog steeds vertrouwd waar ieder kind en ouder vrij in de bol genieten. Struin over het Blotevoetenpad waar grenzen worden verlegd. De sprookjesachtige route door het bos met audiotour over de geschiedenis van de stralende tulp en onder andere de klimtocht om bovenop keikop te komen. 

Verrassende activiteiten

Maar natuurlijk worden er het hele jaar door verrassende activiteiten en evenementen georganiseerd. Deze worden bekend gemaakt op de website, nieuwsbrief en sociale media. Land van Fluwel is dagelijks geopend vanaf 1 april. 

Struin over het Blotenvoetenpad waar je grenzen verlegt

Bestel tickets voor 9 april via www.landvanfluwel.nl, er zijn geen extra kosten aan het festival verbonden. Tussen 10.00 en 10.30 uur is de muzikale aftrap!

Afbeelding