Ernest Beuving.
Ernest Beuving. (Foto: Tim van Emmen)

’Prozac eens lekker door’

SCHAGEN - Cabaretier Ernest Beuving belandde ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ’Hoe gek is het om het niet te zijn?’ ’Prozac eens lekker door’. Ernest Beuving is als cabaretier een multi-talent. Met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en ongelooflijk soepele improvisaties.

Zaterdag 1 april 

In de voorstelling ’Prozac eens lekker door’ presenteert Beuving een compilatie van zijn drie huidige theatervoorstellingen: ’Klap van de korenmolen’, ’Skoren’ en ’So long Cohen’. Al zit hij zelf aan de antidepressiva zijn motto is: ,,Prozac eens lekker door”. Hij weet dat een hoefijzer ook geluk brengt als je er één op je kop krijgt: ,,Dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.” 


Zijn acts gaan alle kanten op; van een Toon Hermans over Spuiten en slikken en iPhones, een borderlinedansende Keltische zanger, tot een Mick Jagger met ADHD. Ook krijgt Leonard Cohen een plek in zijn voorstelling.


Aanvang: zaterdag 1 april om 20.15 uur. Entree € 15,00, 65+: € 12,00 CJP: € 10,00. Entreekaarten via: www.scagondeluxe.nl