Tijdens de open dag kan er kennis gemaakt worden met golf.
Tijdens de open dag kan er kennis gemaakt worden met golf. (Foto: aangeleverd)

Dirkshorn: open golfdag op 25 maart

Golfbaan Dirkshorn organiseert op zaterdag 25 maart 2023 van 13.00 tot 17.00 uur een open golfdag. De open golfdag is voor iedereen die wil weten hoe het er op de golfclub aan toe gaat. Tijdens de open dag kan er kennis gemaakt worden met golf. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen op de club. 

Activiteiten

Tijdens de open golfdag is het o.a. mogelijk om deel te nemen aan één van de gratis groepslessen van de Golf Academy. Deze groepslessen worden gegeven onder leiding van golfprofessional René Pronk. De golflessen worden gegeven van 13.00 tot 14.00 uur, 14.00 tot 15.00 en van 15.00 tot 16.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om met één van de leden een rondje te lopen op de baan (Hole-in-wandeling). Er zijn meerdere activiteiten gepland gedurende deze dag.

Restaurant Green

Restaurant Green is het restaurant in het clubhuis. Tijdens de open dag is het restaurant ook open. Hier is het mogelijk om een kop koffie te drinken en het terras te bezichtigen. Daarnaast is er een kraampjesmarkt uitgestald op deze dag.

Inschrijven

Inschrijven voor de open golfdag en de golflessen is mogelijk via de website: www.golfbaandirkshorn.nl of via het e-mailadres: receptie@golfbaandirkshorn.nl De inschrijfkosten zijn uiteraard gratis.

Bereikbaarheid

Golfbaan Dirkshorn biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook is de locatie goed bereikbaar voor fietsers. Het adres is Groenvelderweg 3, 1746 EE Dirkshorn.