Meld je aan als vrijwilliger.
Meld je aan als vrijwilliger. (Foto: Roy Beusker)

Vrijwilligers gezocht kindervakantieweek Den Helder

Nieuws

REGIO - Ieder kind verdient een vakantie. Maar voor sommige kinderen is een vakantie niet zo vanzelfsprekend, vanwege de omstandigheden thuis zoals gezondheid of de financiële situatie. De Humanitas Kindervakantieweek zorgt voor een leuke en gezellige week, vol spannende en leerzame activiteiten. Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar uit de gemeente Hollands Kroon, Schagen en Den Helder.

Humanitas is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen een fantastische week willen organiseren voor de kinderen. Samen met de kinderen onderneem je leuke activiteiten, doen ze nieuwe vriendschappen op en zorg je voor veel gezelligheid. Als vrijwilliger sluit je aan in een leuk team waarin samenwerking, maar ook gezelligheid belangrijk is. Je krijgt voorafgaand aan de vakantieweek trainingen aangeboden om kennis en vaardigheden op te doen om de week tot een succes te maken.

‘De kinderen gaan met een lach van oor tot oor naar huis’

Als vrijwilliger vragen we je beschikbaar te zijn van 29 juli t/m 5 augustus en kun je aan de slag als:

- Groepsbegeleider, samen met een andere vrijwilliger begeleid je gedurende de week een groepje van 6 kinderen.

- Keukenstaf, je zorgt gedurende de dag voor gezonde maaltijden en tussendoortjes.

- Vliegende keep, je springt in waar nodig. Dit kan zijn bij een activiteit, het klaarzetten van materiaal of bijvoorbeeld in de keuken.

Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om als vrijwilliger tijdens de vakantieweek aan de slag te gaan? Kijk op www.humanitas.nl/kopnh of neem contact op via: Kopvannoordholland@humanitas.nl of 0653822715.