Voor de veertigste keer wordt de avondvierdaagse gevierd in de Polder.
Voor de veertigste keer wordt de avondvierdaagse gevierd in de Polder. (Foto: aangeleverd)

Polderse avond4daagse viert veertigjarig bestaan

Nieuws

ANNA PAULOWNA - Voor de veertigste keer kan de avond4daagse in Anna Paulowna worden gelopen. Het thema van deze feestelijke editie is: zeg het met bloemen!

Voor elke groep of wandelaar die op de meest aansprekende/unieke/ludieke manier met het thema is omgegaan, is er een prijsje te verdienen. De Polderse vierdaagse vindt van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni plaats. Kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon.

Er kunnen vijf afstanden gelopen worden: de 2,5 / 5 / 7,5 / 10 en 15 kilometer. Elke dag zijn de start en finish op het Kleine Sluis-complex aan de sportpark 3 te Anna Paulowna, kantine West. Starten is mogelijk vanaf 17.00 uur. Elke dag krijgen de deelnemers een nieuwe route uitgereikt. Deze wordt ook digitaal op de Facebookpagina avond4daagse Anna Paulowna gedeeld. De laatste dag kan er vanaf 19.30 uur vanaf het Veerburgplein achter de muziek meegelopen worden.

Zoals elk jaar kunnen alle deelnemers weer hartelijk worden onthaald aan de Ruysdaellaan, op het stuk tussen de Rembrandtlaan en de Graslaan.

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van het scannen van de QR-code en het doormailen van de afstand die men wenst te lopen, of door het overmaken van het inschrijfgeld naar rekeningnummer NL26 RABO0144113457 t.n.v. HV kleine sluis o.v.v. naam loper en afstand naar Avond4daagseannapaulowna@gmail.com. Het organiserend comité hoopt op een mooie opkomst en wil een groot feest maken van deze jubileumeditie!

Oproep

De organisatie is in verband met het ophanden zijnde jubileum op zoek naar oude foto’s of krantenartikelen van voorgaande edities van de mooie Polderse avond4daagse. Wie thuis nog iets heeft liggen dat gedeeld kan worden kan dat mailen naar bovenstaand emailadres, zodat een mooi overzicht gemaakt kan worden.