Drink je wel eens een wijntje? Of een sapje?
Drink je wel eens een wijntje? Of een sapje? (Foto: aangeleverd)

WIJN en SAP actie van ALStoppers

Nieuws

HIPPOLYTUSHOEF - Team ALStoppers zet zich in om geld in te zamelen om onderzoek naar oorzaak en behandeling van de genadeloze ziekte ALS mogelijk te maken. Er zijn verschillende sponsorvormen uitgewerkt. Zo is er voor elk wat wils. Puur doneren kan, maar ook een donatievorm waarbij er iets tegenover staat. Zoals de wijn en sap actie.

In samenwerking met een deskundige wijnimporteur is er met zorg een selectie gemaakt met verschillende smaakkeuzes. Rood, wit, witte zoete, rosé en alcoholvrije sap. Het gaat om gangbare smaken, die niet heel specifiek bij een zeker gerecht horen. Gewoon een prettige tafelwijn/huiswijn.

Het team stelt hierbij de vraag: ‘Drink je wel eens een wijntje? Of een sapje? Koop dan deze keer een fles of een doos van zes bij ons, team ALStoppers. Het is in feite een win winsituatie. Jij een lekker kwaliteitswijntje in een glas, wat je nog kan heffen, (iets wat bij een ALSpatiënt uiteindelijk niet meer lukt) en tegelijkertijd een donatie voor dat zo noodzakelijke onderzoek naar oorzaak en behandeling van deze ziekte.’

De wijn- en sap omschrijvingen zijn te vinden op www.ALStoppers.nu. Bestelling kan ook via alstoppers.nu@gmail.com. Langshalen bij het VCHN, locatie De Weel 81 in Hippolytushoef is sowieso na afspraak mogelijk. In overleg kunnen teamleden proberen de bezorging te organiseren. Tevens verkrijgbaar bij het concert van Roon Staal 13 mei, Vikingschip Den Oever.

Voor eigen gebruik of om weer weg te geven. Kosten: 10 euro per fles of € 55,- per 6. Dit mag ook een mix van de mogelijkheden zijn. Team ALStoppers is enthousiast over deze donatievorm, waarbij tevens de dorst te A L Ssen is.