Het wordt weer genieten van een keur aan tuinen.
Het wordt weer genieten van een keur aan tuinen. (Foto: aangeleverd)

Nazomeren in Niedorp gaat weer starten!

Nieuws

NIEDORP - Iedereen kan weer genieten op hopelijk heel veel locaties in de 9 kernen van de voormalige gemeente Niedorp op zaterdag 19 en zondag 20 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden tot 22 mei 

Veel nieuwe - en oude deelnemers kunnen zich tot 22 mei aanmelden via www.nazomereninniedorp.nl.  

Vorig jaar had het evenement een unicum, een zelfgemaakte Gouden Koets in Haringhuizen….prachtig om te zien en te ervaren wat mensenhanden kunnen maken! De organisatie hoopt  dat er dit jaar ook unieke deelnemers bij zullen zijn.

Nazomeren in Niedorp is een jaarlijks terugkerend evenement in de negen kernen van de gemeente Hollands Kroon. Bezoekers kunnen kennismaken met alle deelnemers en/of exposanten. Je vindt een keur aan tuinen, musea, kunst- en fototentoonstellingen, muziekoptredens en diverse andere activiteiten. Deelnemende dorpen zijn: Winkel, Lutjewinkel, Haringhuizen, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Kolhorn, Barsingerhorn, ‘t Veld en Zijdewind. Wanneer je nog niet weet, waar je je muziek kunt maken, of je kunst kunt tentoonstellen, dan is er ook een mogelijkheid op de website om je op te geven. Deelnemen is voor tuinen gratis, ook voor charitatieve instellingen en voor muzikanten. Exposeer je met eigen kunst in je eigen tuin, dan kost dat ook niets. Alle deelnemers betalen 15 euro, daar krijgen ze reclame voor terug, omdat ze worden vermeld op de flyer.