Sommige mensen kunnen wel wat hulp gebruiken.
Sommige mensen kunnen wel wat hulp gebruiken. (Foto: Pexels)

Gezocht: Energiecoaches in Hollands Kroon

Algemeen

HOLLANDS KROON - Wil je Hollands Kroners helpen om hun energierekening omlaag te krijgen? Veel bewoners lukt het prima om radiatorfolie te plakken, uit te zoeken of een warmtepomp een goed idee is of om een subsidie aan te vragen voor nieuw glas. Maar sommige mensen komen er moeilijk uit en kunnen wel wat hulp gebruiken.

Binnenkort starten er energiecoaches in Hollands Kroon; bewoners die anderen een handje helpen. Is dat iets voor jou? Dan krijg je zes dagdelen een training bij het Duurzaam Bouwloket. Daarna overleggen we welke activiteiten bij je passen en de tijd die je beschikbaar wilt stellen.

Je kunt kiezen voor trainingen overdag, of ’s avonds. De eerste serie is vanaf 16 februari op donderdagochtenden van 9.30 tot 12.30 uur. De tweede op donderdagavonden vanaf 9 maart tussen 19.30 en 22.20 uur

Wil je meedoen? Dan kun je je opgeven bij de aanjager van energiebesparing: ferdinandpronk@hollandskroon.nl. Geef ook aan of je overdag of ’s avonds mee wilt doen. Wil je vooraf meer informatie? Dan kan Ferdinand je vragen beantwoorden.