Het gastvrije 4-sterren Landhuishotel Herikerberg.
Het gastvrije 4-sterren Landhuishotel Herikerberg. (Foto: aangeleverd)

Lezersactie: genieten in Twents Landhuishotel

LEZERSACTIE - Het meer dan gastvrije 4-sterren Landhuishotel Herikerberg in Markelo is een comfortabel in prachtige Engelse stijl ingericht landhuis, markant gelegen op de top van de Herikerberg in het oude dorpje Markelo in de gemeente Hof van Twente. Lezersactie: heerlijk genieten vanaf € 109,- p.p.

Genieten vanaf € 109,- p.p.

Vanuit het hotel zijn gasten binnen enkele minuten op de Sallandse Heuvelrug. Een bezoek aan de steden Delden, Lochem, Deventer en Diepenheim behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Arrangement: Bij 2, 3 of 4 overnachtingen: elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en elke avond een heerlijk 3-gangen diner. Gratis wandel- en fietsroutes, Wi-Fi en parkeren.

Reserveren/meer info: 

goedverblijf.nl/rodim3e, telefonisch 085-4899019 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur), reisnummer rodim3e. Genoemde prijs vanaf € 109,- p.p. is op basis van 2 nachten en bij 2 personen per kamer, excl. verblijfsbelasting à € 2,50 p.p.p.n. en € 9,50 res.kosten per boeking. De prijzen variëren per dag van aankomst en kamertype. Te boeken t/m 31-10-2023.

 Gasten zijn binnen enkele minuten op de Sallandse Heuvelrug.
Een van de kamers.
Het gastvrije 4-sterren Landhuishotel Herikerberg.
Afbeelding
Sfeervolle entourage.