Zing en eet je mee?
Zing en eet je mee? (Foto: aangeleverd)

Tafel van Tig met muziek in Oldskoel

Nieuws

BURGERBRUG - Christa Bos komt met muziek in Oldskoel Burgerbrug. Vrijdag 23 juni organiseert Jessica Heetebrij weer een Tafel van Tig. Aan de lange tafel in het lokaal van Jessica wordt een heerlijke driegangendiner geserveerd. 

De opzet van de Tafel van Tig is dat deelnemers niet weten met wie ze aan tafel komen te zitten. Dit blijkt altijd weer te leiden tot zeer aangename en verrassende gesprekken en ontmoetingen. Dit keer staat bij de Tafel van Tig muziek centraal.

Meezingen

Christa is te gast en is een soort troubadour die een potpourri aan muziek met zich meebrengt. Christa houdt veel van muziek maken met verschillende groepen volwassenen en kinderen. Ze werkt al haar hele leven met allerlei instrumenten en zingt graag. Het repertoire is wereldmuziek, met daarnaast allerlei andere stijlen. Deelnemers aan de Tafel van Tig kunnen verzoeknummers aanvragen en meezingen.

De kosten voor de Tafel van Tig is 15,- euro per persoon. Opgeven via de website van de OldSkoel: www.oldskoel.nl.

De OldSkoel is de culturele ontmoetingsplaats van Burgerbrug en is gevestigd aan de Grote Sloot 116a in Burgerbrug. Aanvang van de ‘Tafel van Tig’ op vrijdag 23 juni is om 19:00 uur. Opgeven vóór dinsdag 20 juni 12:00 uur. Info via info@jessicaheetebrij.nl.