Afbeelding
(Foto: )

Ruil je Pokémon-kaarten

Inwoner Boaz (9) is benieuwd of er meer kinderen in Hoorn Pokémon-kaarten willen ruilen. Zijn idee is om kaarten met elkaar te ruilen, zodat iedereen zijn eigen collectie mooier kan maken. Daarom zou hij graag een ruilbeurs organiseren. 

Boaz is al heel lang fan van Pokémon en spaart graag Pokémon-kaarten. Maar soms heb je wel eens dubbele kaarten. Hoe leuk zou het dan zijn om deze te kunnen ruilen? 


Daarom zou Boaz graag een ‘ruilbeurs’ organiseren. 

Nieuwe kaarten

Zo vind je misschien wel nieuwe kaarten die je nog niet hebt, en is de ander ook blij met een nieuwe kaart. Met voldoende stemmen hoopt Boaz een ruildag te organiseren.

Hoe zou zo’n ruilbeurs er dan uit zien? Hij wil graag tafels neerzetten waar iedereen zijn kaarten kan laten zien. Aan deze tafels kun je dan overleggen of je jouw kaarten wilt ruilen. Het lijkt Boaz een hele leuke nieuwe activiteit in Hoorn, met een spel waar veel kinderen van houden! 


Via Voor Een Mooie Stad kan Boaz zijn idee proberen te realiseren. Lijkt het jou een goed idee? Breng je stem uit op Boaz zijn idee voor een Pokémon ruilbeurs op vooreenmooiestad.nl/pokemon. 

Boaz (9) wil graag een ruilbeurs organiseren voor liefhebbers van Pokémon-kaarten.
Afbeelding