Deze krant in een nieuw jasje

HOORN - Vanaf nu vind je alle nieuwsbladen van Rodi in een nieuw jasje. Ook heeft deze krant een nieuwe titel gekregen!

De vernieuwde lay-out van de Rodi-nieuwsbladen is fris, stijlvol en modern. Het Hoorns Nieuwsblad heet daarbij vanaf nu Nieuwsblad Hoorn. 

Waarom een restyling?

"Zowel onze huis-aan-huisbladen als Rodi.nl hebben een grote make-over gehad", aldus Matthijs Malipaard, Commercieel Directeur van Rodi Media. "Beide zijn dankzij de restyling meer met elkaar verbonden dan ooit. Achter de schermen werkten we hard aan het nieuwe design en dat is te zien. Dit nieuwe jasje past zoveel beter bij onze kernwaarden – het verbinden en laten bloeien van de lokale gemeenschap."

Hopelijk ben jij net zo enthousiast over de make-over van onze nieuwsbladen, websites en nieuwsbrieven als wij!


Boeken in de kerk

HOORN - In de Koepelkerk aan het Grote Noord vindt zaterdag 29 april weer een boekenmarkt plaats. Van romans en thrillers tot kinder- en kookboeken, en van tuin- tot reisboeken: er is voor ieder wat wils. Ook zijn er weer heel veel lp’s, cd’s en dvd’s te koop. De markt ten bate van onderhoud en restauratie van het kerkgebouw duurt van 10.30 tot 16.00 uur. Tijdens de markten bespeelt Peter Huijsman het Maarschalkerweerdorgel. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de orgelzolder. De volgende boeken- en platenmarkt is zaterdag 27 mei.