Kom dan naar EP:Beerepoot en profiteer van de voordelen tijdens de maand EPril.
Kom dan naar EP:Beerepoot en profiteer van de voordelen tijdens de maand EPril. (Foto: aangeleverd)

Buitenkansjes bij EP:Beerepoot

REGIO - April is EPril bij EP:Beerepoot. En dat is meer dan alleen een ‘leuk gevonden’ woordspeling, het staat ook echt ergens voor. Tijdens deze maand profiteert de klant van kortingen tot wel 30 procent op een groot gedeelte van het assortiment.

Al een tijdje een oogje op een nieuwe koffiemachine, televisie of Sonos luidspreker? Of op zoek naar een nieuwe energiezuinige inductiekookplaat, koelkast of warmtepompdroger? Kom dan naar EP:Beerepoot en profiteer van de voordelen tijdens de maand EPril.

Reuring

EPril is inmiddels een heuse traditie geworden bij EP:Beerepoot. Een traditie die jaarlijks terugkomt en zorgt voor veel reuring in de winkels omdat de EPril acties altijd zeer scherp zijn. En dat is dit jaar niet anders. Merken als Liebherr, Samsung, AEG, Sonos, Magimix, Jura, Philips, Bosch en Siemens kunnen tijdens deze EPril actie voor een zeer scherpe prijs gekocht worden. Natuurlijk kunt u bij EP:Beerepoot altijd terecht voor een goede prijs en eerlijk advies, maar tijdens de maand EPril zijn de klanten nog voordeliger uit.

Shopbeleving

Bekijk de nieuwste folder op de website, reclamefolder.nl of Allefolders.nl. Of kom naar een van de winkels in Hoorn, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof, Broek op Langedijk en Volendam. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service zorgen voor de unieke en complete shopbeleving bij EP:Beerepoot. De medewerkers helpen graag verder.